Møt vår grunder Hans Johan Tofteng

Jeg elsker dingser!

Hei – jeg er utdannet ingeniør og har jobbet med lyd og bildeteknologi i mer enn 30 år. Jeg har jobbet med videokonferanse og fjernundervisning og er «fanatisk opptatt» av at teknologi må være enkelt for alle typer brukere, teknologi- interesserte, såvel som de som ikke er interessert i teknologi.
Jeg er daglig leder og grunder av Easymeeting, men liker helst å kalle seg altmuligmann og trives godt sammen med teknologene og kundene, hvor
jeg har sterke meninger om funksjonalitet og anvendelse av teknologien.

Når jeg ikke er på jobb, er jeg å hytta med familien. Både racesykkelen og terrengsykkelen er da som oftest ikke langt unna.

I tillegg elsker jeg å være ute å besøke kunder og partnere og snakke om hvordan teknologien kan gi verdi for sluttbrukerne, og lære av kunder og partnere hvordan vi kan gjøre vår teknologi enda bedre for brukerne.

Jeg er veldig opptatt av at vi skal være tilgjengelig for våre kunder, enten de trenger hjelp, eller har gode ideer til forbedringer – ring meg om det er noe jeg kan bidra med! Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat på telefon, video eller kom innom i forskningsparken i Tromsø!

Mitt telefonnummer er: +47 909 53175 og mail: hans.johan@easymeeting.net

Artikler

Rull til toppen