Vi inviterer Lene Bekkemellem i Digivert på Digital Kafe

Lene er prosjektleder og har ansvaret for prosjektet Digivert. Et prosjekt som er laget for å hjelp eldre med teknologi i hverdagen.

I dette samarbeidsprosjekt som omfatter alle frivillighetssentralen i Nord Gudbrandsdalen (Dovre, Lom, Vågå, Skjåk og Sel kommune) er det en ansvarlig pr frivillighetssentral som hjelper med gjennomføringen. De lager Digital kafe med emner som eks «nettvett» «Bank-ID» mm. De som ikke har mulighet for å delta fysisk kan koble seg inn digitalt for å følge sendinger.

I tillegg til alle de vanlige aktivitetene på frivillighetssentralen, kan de som trenger hjelp med teknologi, som eks smart telefonene, nettbrettet, fjernkontroll komme inn på frivillighetssentralene for å få hjelp.

Du kan se eller høre hele kafé besøket på vår videopodcast side HER.

Rull til toppen