JURIDISK INFORMASJON

PERSONVERNREGLER

Hos Easymeeting AS og Easymeeting Inc. er vi opptatt av å beskytte og respektere personvernet ditt. Vi har opprettet en personvernregler for å beskytte deg. Våre retningslinjer (sammen med våre vilkår og andre dokumenter som det vises til på den) beskriver grunnlaget for hvordan alle personopplysninger vi samler inn fra deg, eller som du gir oss, blir behandlet av oss. Lære mer.

 

PERSONVERNREGLER FOR KALENDERTILEGG

Easymeeting-tillegg for Google Kalender. Lære mer.

 

VILKÅR OG BETINGELSER

Ved å få tilgang til og bruke tjenesten godtar du å være bundet av disse vilkårene. Dersom du er uenig i noen deler av vilkårene, bør du ikke fortsette å bruke Tjenesten. Lære mer.

 

SLUTTBRUKERLISENSAVTALE (EULA)

Du bør lese denne avtalen nøye før du bruker tjenestene våre. Å bruke våre tjenester betyr at du godtar disse vilkårene og forstår at de vil være juridisk bindende for deg. Hvis du ikke er enig med dem, eller ikke ønsker at de skal være bindende for deg, ikke bruk tjenestene våre. Lære mer.

 

OM INFORMASJONSKAPSLER

Vår retningslinjer for informasjonskapsler forklarer hva informasjonskapsler er, hvordan vi bruker informasjonskapsler, hvordan tredjeparter vi kan samarbeide med kan bruke informasjonskapsler på tjenesten, dine valg angående informasjonskapsler og ytterligere informasjon om informasjonskapsler. Lære mer.

 

SERVICE NIVÅ AVTALE (SLA)

Alle Easymeeting-kunder samtykker til våre vilkår og betingelser ved kjøp, inkludert vår servicenivåavtale. Formålet med SLA er å sikre at de riktige elementene og forpliktelsene er på plass for å gi deg best mulig service. Lære mer.

  

 

Kontakt oss hvis du har spørsmål.

Rull til toppen